субота, 24 серпня 2024 р.

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ !

 Вільна! Сильна! Незламна! Наша рідна Україна-ненька щодня бореться за своє світле та велике майбутнє, демонструючи всьому цивілізованому світу, що жоден загарбник не здатен знищити Її волю, свободу та жагу до життя!

🫶🏻 Мільйони українських сердець щомиті бʼються в унісон, боронячи кордони своєї Батьківщини. Особливі слова вдячності сьогодні — нашим відважним Захисникам і Захисницям, медикам та волонтерам, рятувальникам й усім, хто стоїть на варті боротьби за територіальну цілісність нашої держави.
🕯️Схиляємо голови, вшановуючи у молитві Героїв, які впродовж століть віддавали найцінніше — життя за те, щоб Україна була Незалежною!
🙏🏻 Просимо у Господа міцного здоровʼя нашому війську та всьому народу, а у Матері Божої — Покрову для Української Землі!
💙💛 Памʼятаймо, у цей головний для кожного українця та українки День, що в єдності — наша сила! Будьмо гідними дітьми своєї Матері — України!
✍🏻 З повагою та щирими вітаннями
для всіх жителів Тернопільщини — колектив КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради. Ми — завжди на варті вашого здоровʼя та життя!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.