четвер, 25 червня 2015 р.

http://doz.te.gov.ua/XML/150620155.htm


Шановні лікарі,  медсестри, молодші медичні сестри!

З нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – прийміть найщиріші вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я багатьом людям! Ваше щире серце, високий професіоналізм допомогли, підтримали, врятували життя моєму синові Михайлу, який у грудні 2014 року потрапив у дорожньо-транспортну аварію.
Хочу висловити щирі слова вдячності за спасіння медичним працівникам станції швидкої допомоги – лікарю Оробчуку Роману Ярославовичу за його невтомну роботу і всі зусилля з проведення реанімаційних заходів, фельдшеру Сидор Галині Михайлівні, водію Ясіновському Володимиру Богдановичу. Всі, хто брав участь у наданні невідкладної допомоги, проявили себе як професіонали та кваліфіковані спеціалісти.
Адміністрації Тернопільської МЛШД - Чайківському Ярославу Федоровичу, Голику Євгену Юліановичу, Гладкій Марії Антонівні. Хочу подякувати завідуючому відділенням Комару Петру Володимировичу, лікарю Заячківському Сергію Адамовичу, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу - це дружній та професійний колектив, який не тільки любить свою роботу та переймається проблемами пацієнта, але й намагається зробити все від нього залежне. В ті непрості дні вони були для мене надією і спасінням.
Велика вдячність всьому колективу відділення травматології. Всі, хто брав участь в операціях, проявили себе як професіонали та кваліфіковані спеціалісти - завідуючому відділенням Майці Борису Матвійовичу, лікарю Салію Ігору Мирославовичу. Щира подяка всім медичним сестрам та молодшому медичному персоналу.
Медичним працівникам КЗ ТОР «Тернопільська університетська лікарня» та адміністрації лікарні - Бліхару Василю Євгеновичу, Запорожцю Віктору Васильовичу, Скарлош Тетяні Ярославівні. Дякую працівникам відділення торакальної хірургії, які сумлінно виконують свої обов’язки. Колектив очолює прекрасна людина та висококваліфікований спеціаліст Мальований Віталій Васильович. Особлива вдячність завідуючому відділенням ортопедії Гаріяну Сергію Васильовичу.
Вдячність працівникам ТОПНЛ, адміністрації лікарні - Шкроботу Володимиру Васильовичу, Кородюк Валентині Іванівні, Фарійон Надії Ярославівні. Під їхнім чітким керівництвом працює дружний та професійний колектив. Броніловій Вікторії Василівні та всьому колективу відділення, який вона очолює, а також фізітерапевтичному відділенню.
Звичайно, вітаю свій рідний колектив КЗ ТОР ТОКПЦ «Мати і дитина» та працівників жіночої консультації № 1, які не залишили мене на одинці –підтримували та допомагали.
Сердечна вдячність і низький уклін Вам за самовіддану працю, талант і майстерність, вірність обраній професії, увагу та любов до людей. В День медичного працівника бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, успіхів у всьому. Щастя Вам і вашим сім’ям! Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Кожна мить життя радує своєю неповторністю. І нехай клятва Гіппократа ніколи не стане для Вас обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією !

З повагою:
старша акушерка консультативної жіночої консультації з центром планування сімї КЗ ТОР ТОКПЦ «Мати і дитина» Павлусь Наталія.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.